Bubbelbad, dit is waar ik graag in zit

Pure welness

Bubbelbad, dit is waar ik heel graag in zit met een heerlijk glas wijn. Even om totaal te ontspannen zodat ik weer helemaal kan opladen. Wij hebben gekozen voor een 4seasons spa. De naam zegt het al natuurlijk want hier kunnen wij het hele jaar door genieten. Het formaat hebben wij ook ruim gekozen zodat ik het bad ook kan delen met meerdere mensen. Wanneer je dit hebt aangeschaft dan zijn er altijd mensen die zeggen dat dit niet zo vaak in gebruik wordt genomen als je dit eenmaal zelf hebt thuis. Echter kan ik zeggen dat dit totaal andersom is want ik maak inmiddels toch echt het tegenovergestelde mee. Om eerlijk te zijn moet ik er zelfs niet meer aan denken om het bad weg te denken.

Bubbelbad

Bubbelbad is puur genieten

Wanneer je een bubbelbad wilt aanschaffen, dan raad ik je aan om eens op de website van Bodyfit te kijken. Hier tref je namelijk vele mogelijkheden aan. Denk hierbij aan een zwem spa,  houtgestookte hottub of een dimension one spa. Allen zijn deze in diverse prijsklasse te vinden en ook energiezuinig. Kwaliteit hoeft helemaal niet duur te zijn en daarom kan ik zeggen dat het zeker een aanrader is om gewoon eens op de website te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zal al snel merken dat ik niets teveel heb gezegd.